LOGG INN

F82 Cinnamon

Ordre- og logistikk-applikasjon
for matvareprodusenter

Få en demo

Kundehistorier

Kundehistorier

Bakeriet i Valdres

"F82 Cinnamon er lett å sette seg inn i og det er enkelt og raskt å bruke. Bestillingsrutinene fungerer godt for våre butikker i Valdres. Faktureringen er gjort på et øyeblikk og ble tilpasset vårt regnskapsprogram. Det aller viktigste er at vi får support når vi trenger det. Vi har aldri opplevd maken til service!"
Helge Helge Gjerdalen Holte
Bakeriet i Valdres

Bakeriet i Valdres ble etablert i 2014 som et bakeri tuftet på idealisme og entusiasme. Bakeriet startet i Bagn der grunnlegger og eier Helge Gjerdalen Holte brukte en gammel steinovn fra 1942. I dag produseres varene i moderne ovner i Fagernes med god hjelp av F82 Cinnamon, som bakeriet tok i bruk i juni 2021.

Christensen AS Bakeri & Konditori

Bakeriet ble grunnlagt i 1923 av Reidar F. Christensen som sammen med sin kone startet et lite bakeri i et ombygd vognskjul på Rolvsøy. Tre år senere flyttet bakeriet til Gressvik, der den holder til den dag i dag. Tom Christensen er 3. generasjon og tok i bruk vårt ordre- og logistikk- program tidlig på 1990-tallet. Siden har Tom vært en trofast og veldig fornøyd kunde.

"Vi er utrolig positive til det nye skybaserte programmet F82 Cinnamon. Lett å komme i gang med ordresystemet. Fakturane likeså. Pluss alt det andre positive som dette programmet har å by på. Det er enklere å bruke sammenlignet med det vi hadde tidligere. Vi startet med Teigen-program på førsten av 1990 årene og har vært veldig fornøyde med det, men dette er Teigen anno 2022 - KJEMPEBRA."
Tom Tom Christensen
Christensen AS Bakeri & Konditori

Baker Brun

"Dere er super flinke og er flinke til å lytte til oss brukere med nye integrasjoner og løsninger. For vår del, så er den siste løsningen med tur på import tidsbesparende og reduserer antall avvik hos oss og som gjør at vi kan bruke tiden vår på å hente inn flere kunder! Tusen takk for den flotte jobben dere gjør!"
Magnus Magnus Brun
H.A. Brun AS

H.A. Brun AS ble stiftet i Oslo 1911. Opprinnelig fra Bergen, der den første Baker Brun, Jacob Bentson Brun, startet allerede i 1827. I dag drives Baker Brun av 6. generasjon. Magnus Brun som tok over i 2018 etter sin far Axel.

Haugli Bakeri

Haugli Bakeri har servert baker- og konditorvarer siden 1924. De er i dag en markedsledende kjede av bakeriutsalg på Karmøy, Haugesund, Sveio og Tysvær.

"Overgangen til F82 Cinnamon gikk veldig greit og servicen fra deres side var topp! Vi opplever en mer effektiv hverdag, og stortrives i Cinnamon."
Inger Inger Johanne Klokset
Haugli Bakeri

Vi er glade for at mange matvareprodusenter har valgt F82 Cinnamon som sin ordre- og logistikk-applikasjon. I mer enn 30 år har vi sammen med matvareprodusentene videreutviklet og skreddersydd applikasjonen, slik at den på best mulig vis bistår dem med å ha oversikt og kontroll over salg, produksjon og leveranse av matvareprodukter.

Se mer...

Rapportering

Produkter

Ostebutikk

Som produsent av matvarer har du et utvalg produkter du gjerne vil selge. For at kundene skal bli kjent med hva du har å tilby, lager du en katalog med oversikt over produktene i F82 Cinnamon. Du beskriver produktet, hvordan det lages, hvor lenge det er holdbart og hvordan det selges. Du definerer en standard pris for produktet, men du kan også lage tilpassede prisavtaler og kampanjepriser. Dessuten er det enkelt å utføre prisjusteringer i applikasjonen.

Ordrer

Etter at du har registrert produktene dine i F82 Cinnamon, kan du legge inn bestillinger. Du kan også gi eventuelle utsalg og kunder tilgang til applikasjonen, slik at de selv kan styre ordrene sine. I tillegg kan F82 Cinnamon ta imot ordrer fra andre systemer, som f.eks. EHF, Millum og Cake it easy. Når du har fått på plass alle bestillingene, viser applikasjonen hva du skal produsere fremover i tid, slik at du kan planlegge produksjonen.

Kunde

Produksjon

Bakeri

Når du har fått inn ordrene og vet hva du skal produsere, bruker du F82 Cinnamon for å lage planer for hver produksjonslinje og for å lage pakkelister for distribusjon. Lager du skreddersydde produkter, som f.eks. kaker, bruker du merknader fra ordrene til å lage akkurat det kunden ønsker. På boksen setter du en eskeetikett fra F82 Cinnamon. Klar til levering.

Fakturering

Selvfølgelig ønsker du å få betalt for produktene du leverer til kundene. F82 Cinnamon har en egen faktureringsmodul som kan sende fakturaer på papir, e-post, EHF og E2B-format. Du sender enkelt fakturainformasjon til regnskapssystemet ditt for oppfølging der. Og hvis en kunde sender produkter i retur, håndterer fakturamodulen dette på en ryddig måte.

Faktura

Rapportering

Rapportering

Med rapporteringsmodulen i F82 Cinnamon lager du oversikter over hva du har solgt og levert. Med applikasjonens grafer og tabeller kan du følge utviklingen i leveranser og salg fra måned til måned, eller fra dag til dag.

Om oss

Teigentech er arvtager til Teigen programvare. Vi står nå for brukerstøtte og videreutvikling av Teigen programvares IT-systemer for matvareprodusenter. Gjennom tre tiår er systemene utviklet etter brukernes behov. I F/82 ligger titusenvis av arbeidstimer for å tilpasse systemet til din hverdag.

Vi bygger på fortiden, men bygger for fremtiden. Nå har vi lansert vår nettbaserte versjon, F82 Cinnamon.

Teigen Technologies AS
Fougstads gate 24
0173 Oslo
tlf. 40 15 79 45